Merit o sansa! Ajuta-ne sa continuam terapiile si scoala!Autismul nu ia pauza

Status: Fundraising

Autismul nu intreaba, nu alege. Astfel s-a intamplat ca in familia Boian , amandoi copiii sa fie diagnosticati cu autism. Nu a fost si nu e usor. E un maraton in care trebuie sa dozezi eforturile, resursele. In care e nevoie de sprijin constant. Mergem pe drumul asta de 10ani deja, ani in care am reusit sa il ducem pe Alex la scoala (intra in clasa a Va), la un nivel verbal iar pe Radu, dupa multi ani si multe incercari, la scoala la 9ani, cu insotitor. Dar pentru reusitele astea au muncit enorm, fara pauze.

Alex si Radu au nevoie in continuare de sprijinul terapeutilor si de acces la scoala. Dar pentru asta e nevoie de suport financiar. De aceea, va rugam sa va implicati si sa ajutati cum puteti. 

Cu sprijinul oamenilor fain am ajuns pana aici, tot cu sprijin vom merge mai departe. <3

 

Suma:

2,211 RON

Galantomi:

6

Donatii:

28

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. Persoanele fizice pot dona prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

sau direct în contul ASOCIATIEI ALEX,RADU SI AUTISMUL deschis la  ING Bank 

RO46INGB0000999904328126

 

2. Entitatile juridice pot redirectiona parte din impozitul pe profit

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea ASOCIATIEI ALEX,RADU SI AUTISMUL un draft de contract de sponsorizare. 

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: georgiana.boian@gmail.com

 

3. Sharing is caring <3

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. Mediatizeaza proiectul

Dacă lucrezi în mass-media poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

Persoana de contact:

Georgiana Boian  -  georgiana.boian@gmail.com