Adrian Chirvase - Asociatia Alex, Radu si autismul

Cel mai frumos cadou de ziua mea - bucuria de a darui

700 RON Donatii stranse
14% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe măsura înaintării în vârstă, am constatat că mai mare este bucuria de a dărui decât aceea de a primi. Și mai frumos este, însă, când bucuria vine din ajutorul dat unor persoane care au cu adevărat nevoie.

Cu prilejul împlinirii a încă unui an din viață, am hotărât să-mi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie și, împreună cu ajutorul vostru, să facem o bucurie unei familii pentru care a avea o viață normală reprezintă poate doar un vis.

Anul acesta este vorba în mod special despre doi copilași, Alex și Radu, doi frați care suferă de autism și pentru care orice mic sprijin este binevenit pentru a-și putea continua terapia de care au atât de mare nevoie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face de ziua mea este să-mi fiți alături în acest proiect și, în loc de a-mi face un cadou, să faceți o donație către Alex și Radu.

Chiar dacă în actualul context pandemic este foarte dificil să ne putem întâlni pentru a sărbători ziua mea de naștere, îmi doresc să putem face acest lucru cât mai curând. 

Împreună suntem mai buni!

Va mulțumesc că sunteti alături de mine și, dacă va place ideea, va puteți dărui ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Alex, Radu si autismul

Asociatia Alex,Radu si autismul a fost infiintata in anul 2014. Este o persoana juridica de drept privat, nonguvernamentala, independent, apolitical si de beneficiu public. A pornit cu scopul principal de a sustine terapiile de recuperare a doi frati Alex si Radu, amandoi diagnosticati cu autism.

Vreau la scoala!

Sunt Radu , am 9 ani si anul asta mama a reusit sa ma inscrie la o scoala de masa.

Imi place la scoala, merg insotit de o domnisoara psiholog. Am nevoie de ajutorul vostru ca sa merg in continuare si apoi sa fac terapie 1:1.

Am autism, un frate mai mare care si el are autism.  Parintii mei nu si-au permis tot timpul 2 terapeuti si au fost nevoiti sa aleaga :( Gradinitele si scolile au refuzat sa ma primeasca din cauza autismului si a lipsei insotitorului. Acum, ca totul pare sa mearga bine, am nevoie de ajutor, sa nu facem pauza.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

16 Jan 2021
15 Jan 2021