Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ella Iuga Asociatia Alex, Radu si autismul

37.5% Complete
375 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Cum anul ăsta nu pot să dau un party cum mi-ar plăcea mie, am hotărât să îmi donez ziua de naştere pentru Alex şi Radu, care sunt copii diferiţi, dar speciali. Am avut ocazia să îi întâlnesc de 2-3 ori. Am văzut cât de mult se luptă părinţii lor, dar mai ales Georgiana (mama lor) pentru a putea continua cu terapiile şi mersul la şcoală.

Pentru mine Georgiana este o eroină. Să ai doi copii cu autism, să nu cedezi, să mergi înainte şi să reuşeşti în lupta asta, e un lucru enorm. 

În meseria mea mi-a fost dat să lucrez 10 zile, câte 10-15 min pe zi, cu un copil cu autism...nu a fost uşor, dar să ai doi copii care necesită atenţia ta 24 h din 24. De asta am ales cauza lor, pentru că ştiu cât e de greu, pentru că se văd rezultatele luptei lor şi pentru că au atâta nevoie de sprijin (de orice fel).

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Alex,Radu si autismul a fost infiintata in anul 2014. Este o persoana juridica de drept privat, nonguvernamentala, independent, apolitical si de beneficiu public. A pornit cu scopul principal de a sustine terapiile de recuperare a doi frati Alex si Radu, amandoi diagnosticati cu autism.

Autismul nu intreaba, nu alege. Astfel s-a intamplat ca in familia Boian , amandoi copiii sa fie diagnosticati cu autism. Nu a fost si nu e usor. E un maraton in care trebuie sa dozezi eforturile, resursele. In care e nevoie de sprijin constant. Mergem pe drumul asta de 10ani deja, ani in care am reusit sa il ducem pe Alex la scoala (intra in clasa a Va), la un nivel verbal iar pe Radu, dupa multi ani si multe incercari, la scoala la 9ani, cu insotitor. Dar pentru reusitele astea au muncit enorm, fara pauze.

Alex si Radu au nevoie in continuare de sprijinul terapeutilor si de acces la scoala. Dar pentru asta e nevoie de suport financiar. De aceea, va rugam sa va implicati si sa ajutati cum puteti. 

Cu sprijinul oamenilor fain am ajuns pana aici, tot cu sprijin vom merge mai departe. <3

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

01 Nov 2020
30 RON
La mulți ani Ela!
28 Oct 2020

Anonymous

30 RON
28 Oct 2020

Anonymous

15 RON
26 Oct 2020

Anonymous

100 RON
25 Oct 2020

Anonymous

100 RON
19 Oct 2020