Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Radu Boian Asociatia Alex, Radu si autismul

34.6% Complete
346 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua mea, nu imi doresc cadouri. Poti face o mica donatie. Pic cu pic se strange si eu pot sa continui cele 4 ore de terapie zilnice, plus scoala.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Alex,Radu si autismul a fost infiintata in anul 2014. Este o persoana juridica de drept privat, nonguvernamentala, independent, apolitical si de beneficiu public. A pornit cu scopul principal de a sustine terapiile de recuperare a doi frati Alex si Radu, amandoi diagnosticati cu autism.

Autismul nu intreaba, nu alege. Astfel s-a intamplat ca in familia Boian , amandoi copiii sa fie diagnosticati cu autism. Nu a fost si nu e usor. E un maraton in care trebuie sa dozezi eforturile, resursele. In care e nevoie de sprijin constant. Mergem pe drumul asta de 10ani deja, ani in care am reusit sa il ducem pe Alex la scoala (intra in clasa a Va), la un nivel verbal iar pe Radu, dupa multi ani si multe incercari, la scoala la 9ani, cu insotitor. Dar pentru reusitele astea au muncit enorm, fara pauze.

Alex si Radu au nevoie in continuare de sprijinul terapeutilor si de acces la scoala. Dar pentru asta e nevoie de suport financiar. De aceea, va rugam sa va implicati si sa ajutati cum puteti. 

Cu sprijinul oamenilor fain am ajuns pana aici, tot cu sprijin vom merge mai departe. <3

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

50 RON
09 Jul 2020
loterie sapunuri
08 Jul 2020

Anonymous

75 RON
Mult noroc si multa sanatate, copilași minunați!
24 Jun 2020

Anonymous

150 RON
LA MULTI ANI....
23 Jun 2020
Radu Boian : Asociatia Alex, Radu si autismul
Cel mai frumos cadou de ziua mea